Werkgevers

Betaalbare kwaliteit zonder risico’s. Iedereen belooft het, maar wij geven er een nieuwe dimensie aan. Wellicht maakt u gebruik van payroll dienstverlening omdat u uitzenden te kostbaar vindt of inhoudelijk te kort vindt schieten? Helaas geeft payrolling niet (meer) de gewenste flexibiliteit nu de ontslagwetgeving is aangepast.

Wij hebben een nieuwe inzetformule ontwikkeld waardoor wij inhoudelijk topkwaliteit leveren tegen payrolling tarieven. Onze samenwerking begint namelijk met een echte kennismaking, waarbij wij in samenspraak met u uw functiehuis in kaart brengen. Dit brengt voor u meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste zijn alle functies goed omschreven, wat kan helpen uw organisatie beter in te richten. Ten tweede weten wij niet alleen precies wat u nodig heeft als er een vacature ontstaat, maar kunnen wij hierdoor sneller inhoudelijk reageren. Ten derde opereren wij door onze werkwijze zeer kostenefficiënt, wat u terug ziet in onze prijsstelling.

De functiehuis scan bieden wij kosteloos aan indien u ons als leverancier wilt opnemen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Ook voeren we assessments uit en screenen we op de integriteit van kandidaten (VOG). Daarnaast hanteren wij een afwijkend fase systeem. Onze uitzendkrachten krijgen al na 6 maanden een fase c contract. Heeft u al dan niet tijdelijk geen werk dan betalen wij de uitzendkracht door en zorgen er voor dat de medewerker elders gedetacheerd wordt. Dit biedt opdrachtgevers dus een maatschappelijk relevant voordeel. Door met Loon en Werk in zee te gaan draagt u bij aan flex zekerheid zoals de wetgever beoogt!

Indien u een medewerker zelf heeft geselecteerd en het contract bij ons wilt onderbrengen dan kan dit. Wij hanteren hetzelfde scherpe tarief plus een kleine opslag per gewerkt uur. Deze medewerker krijgt echter meteen een fase c contract omdat bij payrolling geen uitzendbeding meer van toepassing kan zijn en bij payrolling de medewerkers dezelfde ontslagbescherming genieten als eigen personeel. Dus de payroll medewerkers komen bij ons in dienst en wij zorgen voor werk naar werk begeleiding en detacheren de medewerkers elders indien u geen werk heeft!