Team

Maarten Wienbelt

Adviseur

Maarten is sinds 1994 actief in de arbeidsbemiddeling. Hij heeft veel ervaring in de it-sector en is sinds 2010 in bredere zin bezig met de arbeidsmarkt. Maarten is onder andere betrokken bij de ContinuFlex cao en is overtuigd dat flexibel werken in vastdienstverband de toekomst wordt. Oftewel detachering zal het model worden waarin steeds meer mensen werkzaam zullen zijn. Van belang daarbij is dat mensen uitdagende opdrachten hebben. Deze kun je alleen voor mensen realiseren indien je de mens kent. Terug dus naar de menselijke maat in arbeidsbemiddeling.

Peter Lagendijk

Ondernemer, Business Coach

Peter heeft veel projectmatige ervaring opgedaan in de Vastgoed Sector. Daarnaast een brede automatisering achtergrond als voormalig eigenaar van o.a. de Apple stores. Namens Loon en Werk is hij primair aanspreekpunt voor werkgelegenheid in de IT sector. Zijn hele carrière is Peter al zelfstandig ondernemer en werkgever waarvan ca. 20 jaar in de automatiseringsbranche en ca. 10 jaar in de vastgoedmarkt.

Jules Booltink

Sales en projecten

Jules is na de opleiding Sport, Gezondheid en Management nu bij Loon en Werk werkzaam. Diverse relaties van Loon en Werk biedt hij commerciële ondersteuning en versterkt de marketing en communicatie strategie van onze opdrachtgevers. Daarnaast is hij onze projectleider voor het stapelbaantjes concept waarin mensen voor meerdere werkgevers tegelijk werkzaam kunnen zijn.

Linda Hagenauw

Adviseur onderwijs

Bij Loon en Werk zijn we bezig met een project voor het onderwijs en de realisatie van een campus in samenwerking met de bibliotheek Gelderland-Zuid. Linda is daar het primaire aanspreekpunt voor.

Contact

Wij zijn voor vragen of afspraken (op willekeurige locatie) bereikbaar via telefoonnummer: 026 – 744 00 69 of via e-mail: info@loonenwerk.nl