ICT-ers gezocht

Voor vier opdrachtgevers van Loon en Werk zijn we op zoek naar diverse automatisering specialisten. In totaal gaat het om en nabij de 250 werving opdrachten die wij exclusief mogen invullen in 2017.

Momenteel staan de volgende functies open:

Voor de regio Zuid-Nederland zoeken wij 15 software ontwikkelaars en 3 database en 6 systeem beheerders. Voor de regio Noord-Holland 24 ontwikkelaars, 2 database beheerders en 14 systeembeheerders. In de regio Utrecht 21 ontwikkelaars , 3 database beheerders en 12 systeembeheerders en 2 docenten en een architect infrastructuur. In de regio Arnhem Apeldoorn zoeken wij 8 ontwikkelaars en 3 systeembeheerders. In de regio Groningen zoeken we 4 ontwikkelaars.

Heeft u kennis van bijvoorbeeld, Java, PHP, Oracle, .net, Microsoft producten, C++ dan zouden we graag in contact met u komen. Onze opdrachtgevers bieden uitsluitend een reguliere tijdelijke arbeidsovereenkomst die na een periode van 6 maanden kan worden omgezet naar een vast dienstverband indien het wederzijds bevalt. Door de wet DBA is het helaas niet mogelijk om als zzp-er voor onze opdrachtgevers te werken. Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden, krijgt u een lease auto en brandstofpas.

Indien u interesse heeft om kennis te maken met ons en onze opdrachtgevers dan verzoeken wij u ons per mail uw cv toe te sturen met een indicatie van het door u gewenste bruto maand salaris. Een korte mail volstaat, een uitgebreide motivatie brief is niet nodig. Op onze vestiging in de regio Zeist hebben wij elke donderdag kennismaking gesprekken, iedereen die de moeite neemt om te reageren wordt in elk geval uitgenodigd voor een kennismaking. Mocht u onverhoopt niet passen bij onze opdrachtgevers dan kunnen wij u namelijk vrijblijvend in contact brengen met andere werkgevers.

Uw eventuele reactie stuurt u naar info@loonenwerk.nl t.a.v. Peter Lagendijk en Maarten Wienbelt.

Een screening, assessment en het aanmaken van een e-portfolio zullen onderdeel uitmaken van deze procedure. Dit gaat volledig geautomatiseerd via het platform www.yobs.com Hier zijn geen kosten aan verbonden voor de goede orde.