Bibliotheek Heteren start pilot voor ruimere openingstijden

Bibliotheek Heteren is gestart met een pilot om ruimere openingstijden voor de klant te realiseren. Omdat de bibliotheek haar collectie voor iedereen zo toegankelijk mogelijk wil maken, gaat ze een samenwerking aan met de Heterense talentbemiddelaar Loon en Werk.

Op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur is talentbemiddelaar Loon en Werk uit Heteren in de bibliotheek aanwezig om werkzoekenden te ontvangen en te ondersteunen bij het vinden van werk. Dit sluit goed aan bij de activiteiten die de bibliotheek sinds dit jaar ontwikkeld zijn, zoals Walk&Talk, de koffiepauze voor werkzoekenden.

Loon en Werk helpt kandidaten zich te presenteren aan opdrachtgevers en geeft advies waar en hoe te solliciteren. Daarnaast denkt deze partij mee over passende scholing of aanvullende opleiding.

Tijdens de aanwezigheid van Loon en Werk zijn bibliotheekleden van harte welkom om nieuwe boeken te komen lenen of lezen, rond te kijken in onze collectie en uitgelezen materialen in te leveren. Voor vragen zijn medewerkers van de bibliotheek op de reguliere openingstijden beschikbaar.

Reguliere openingstijden Bibliotheek Heteren
Maandag: 10.00-12.00 en 14.00-17.30 uur
Donderdag: 14.00-17.30 uur
Vrijdag: 14.00-19.00 uur

Aanwezigheid Werk en Loon
Loon en werk is aanwezig van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en vrijdag 9.00-14.00 uur

BibliotheekHeteren
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met medewerker van de Bibliotheek Gelderland Zuid Sanne van den Heuvel: svdheuvel@obgz.nl, telefoonnummer 024 327 49 16. Plaatst u het bericht, wilt u dan een (digitaal) exemplaar of een link van het artikeltje sturen?